Tarvitaan muutama passionhedelmä (kaksi tosi isoa kuten alakuvassa riittää tai sitten useampi pienempi), tölkki purkkimaitoa (condensed milk) ja pari desiä ruokakermaa. Passionhedelmien sisus huristellaan tehosekoittimessa ja siivilöinnin jälkeen siihen lisätään purkkimaito ja kerma. Huristellaan kaikki hyvin sekaisin tehosekoittimessa, jaetaan annoskippoihin ja laitetaan kylmään (meillä yleensä pakkaseen). Annetaan sulaa hieman ennen syömistä. Ällömakeaa mutta niin namia!
Varmaankin tosi hyvää.Mulla on pakastimessa paljon tuota passionhedelmäsosetta, kun niiden aika Israelissa oli talvella ja mun poika,joka tulee elokuussa visiitille, rakastaa sitä hedelmää.Tota voisinkin kokeilla laittaa hänelle,varmaan tykkäisi.
ResponderExcluirTää on tosi hyvää ja superhelppoa. Jos tykkä makeasta tää on ihan ehdoton :)
ResponderExcluir