Kokonainen kaali keitetään pehmeäksi, valutetaan ja siitä leikataan kantaosa pois. Mä leikkasin veitsellä ihan kuopan kaalin keskelle, että sain koko sen kantaosan pois. Lehtiä availlaan ja väleihin laitetaan jauhelihakastiketta (meillä ihan normikastiketta, jossa tomaattimurskaa). Päälle ehdotettiin ohjeessa parmesania mutta meillä sattui olemaan ihan vaan tavallista juustoraastetta. Uuniin sen verran, että juusto sulaa. Kirjassa tää oli paremman näköinen siksi, että kaali oli suurempi ja siinä oli useampi "kerros" jauhelihaa. Lisäksi toi juustoraaste tekee tästä jotenkin sekalaisen näköisen :)
03/07/2009
Täytetty kaali
Kokonainen kaali keitetään pehmeäksi, valutetaan ja siitä leikataan kantaosa pois. Mä leikkasin veitsellä ihan kuopan kaalin keskelle, että sain koko sen kantaosan pois. Lehtiä availlaan ja väleihin laitetaan jauhelihakastiketta (meillä ihan normikastiketta, jossa tomaattimurskaa). Päälle ehdotettiin ohjeessa parmesania mutta meillä sattui olemaan ihan vaan tavallista juustoraastetta. Uuniin sen verran, että juusto sulaa. Kirjassa tää oli paremman näköinen siksi, että kaali oli suurempi ja siinä oli useampi "kerros" jauhelihaa. Lisäksi toi juustoraaste tekee tästä jotenkin sekalaisen näköisen :)
Assinar:
Postar comentários (Atom)
Nenhum comentário:
Postar um comentário