23/03/2007

Parsakaalipasta

Parsakaali on täällä päin Brasiliaa luksusta ja kallista sekä usein huonolaatuista (varmaan siksi, että tulee jostain kaukaa). Pari päivää sitten kuitenkin teki mieli ja ostin kun kaupasta löytyi ihan hyvännäköinen yksilö. Tätä varten vaan keitin parsakaalia ja lisäsin sen tomaattikastikkeen joukkoon (freesattua sipulia, valkosipulia, oreganoa, basilikaa, suolaa). Syötiin hyvällä ruokahalulla pastan ja runsaan parmesanin kera.

2 comentários:

Anônimo disse...

Aika jännä että parsa on siellä kallista. Nyt sitä ei ole näkyny, olisiko kausi tuote? Jossain vaiheessa vuotta se on täällä ainakin ihan sikahalpaa...

Sisaresi muuten opetti Wasselle ton "sika" homman ja nyt kaikki on sen mielestä siikahjyyyvaaa.

Ai niin, tosta kaakaopolpasta tulee hyvää mehua maidon kanssa, oletko kokeillut?

mamãe disse...

En oo "kaakaomaitoa" kokeillut. Tähän mennessä vaan cupuacuta maidon kanssa. Sehän on vähän samantyyppinen hedelmä, vaan voimakkaamman makuinen. Ei tullut mieleen kaakaosta tehdä mutta täytyy kokeilla.