17/02/2009

Broken glass jello

En siis syöttänyt lasinsirpaleita perheelleni vaan tein hyytelöjälkkäriä tämän ohjeen mukaan.

Ensin tehdään neljää eriväristä hyytelöä paketin ohjeen mukaan. Mä en paljon makujen harmoniaa miettinyt, otin vaan eri värejä hyllystä :) Makuina kirsikka, viinirypäle, passionhedelmä ja limetti. Hyytelöt jääkaappiin yön yli.

Seuraavana päivänä hyytelöt kuutioiksi ja sekaisin lasikulhossa. Mä en kyllä paljon saanut niitä sekoitettua sillä jotkut hajosivat aika helposti.

Sitten päälle jäähdytetty sekoitus mautonta ja väritöntä hyytelöjauhetta (olisko sitten liivatetta Suomessa?), vettä ja leite condensadoa (eli sitä makeaa paksua purkkimaitoa, condensed milk). Tarkat määrät löytyy postauksen alun linkistä. Jääkaappiin uudestaan yön yli ja tarjolle palasiksi leikattuna.
Me oltiin hätäisiä ja syötiin jo samana iltana. Laitoin siis valkoisen hyytelöseoksen värillisten päälle tänään puolen päivän maissa ja syötiin tätä illalla. Ei ollut ihan niin hyytynyttä kun olin kuvitellut mutta ehkä huomenna sitten. Mä en ole itse innostunut hyytelöistä sen liivatteen takia vaikka maistoinkin tätä kyllä. Normaalisti en koskaan syö hyytelöä vaikka joskus lapsille laitankin.

2 comentários:

Anônimo disse...

Onpa ihanan värikkäitä

mamãe disse...

Munkin mielestä toi ulkonäkö oli niin kiva ja siksi innoistuin tätä tekemään :)