21/04/2009

Viikon saldo ja paneroidut kanansiivet

Tein kuin teinkin melkein kaikkia suunnittelemiani ruokia. Valokuvatodisteita ei oikeastaan ole paitsi näistä kanansiivistä. Unohdan usein ottaa ruuasta kuvia ja varsinkin illallisaikaan valaistus on sen verran heikko, että pitäisi juosta lautasen kanssa yläkertaan ottamaan kuva ja tulla sitten takaisin alakertaan syömään. Jotenkin se jää sitten tekemättä...

Suunnitelluista ruuista tekemättä jäi vaan burritot ja keitto ja osaa suunnitelmista vähän muokkailin. Ostetut ainekset kuitenkin riitti hyvin koko viikon. Alkaneen viikon lista tulee sivupalkkiin ihan just.

Tässä kuitenkin paneroidut kanansiivet, joiden piti olla nuggetteja. Pyysin lihatiskillä kananrinnan mutta kun sulatin sen kotona pussista tulikin kasa siipipaloja... No, maustoin ne ensin valkosipulilla ja grillimausteella, käytin ne jauhoissa, kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa ja paistoin. Tarjoilin riisin, papujen ja salaatin kanssa ja olivat kuulemma ihan hyviä.

Mua harvoin inhottaa tehdä liharuokia ja teenkin niitä useamman kerran viikossa vaikken syökään. Kokkaan kuitenkin lihaisia ruokia maistelematta eli maustaminen menee vähän arvaamalla. Onneksi usein osuu aika nappiin sillä vaan joskus harvoin mies lisää ruokaan suolaa. Näiden kanansiipien leikkaaminen oli kuitenkin jotenkin vastemielistä. Ehkä se johtuu niistä nivelistä ja liian monesta liikkuvasta osasta siinä siivessä, ne on jotenkin karseita... Sain kuitenkin ruuan tehtyä :)

Nenhum comentário: