29/05/2009

Lapsilta

Eilen illalla lapset supattelivat keskenään ja sopivat tekevänsä meille aamupalaa. Jossain vaiheessa aamuyöllä pikkuveli oli mennyt prinsessan sänkyyn nukkumaan varmistaakseen, ettei aamupalayllätyksen tekeminen unohdu :) Aamulla laittoivat aikaisin koulupuvut päälleen ja menivät keittiöön. Pyysin vaan, etteivät koske hellaan ja veitsiin ja pysyin itse yläkerrassa. Tällaiset lautaset odotti miestä ja mua kun saatiin lupa mennä keittiöön :D Miehen lautanen on vasemmanpuoleinen ja sillä nallella on kinkusta tehdyt viikset! Siis oikeesti. Koristelin kaks ruoka-annosta lapsille ja ne innostuivat siitä näin paljon.

Lapset kertoivat, että suunnittelu ja asettelu oli prinsessan käsialaa ja pikkuveli oli assistenttina antamassa ruokatarvikkeita jääkaapista ja laittamassa niitä sinne takaisin :)

4 comentários:

Anônimo disse...

En kestä...miten liikuttavaa! :)
t.sisko

mamãe disse...

Eiks olekin :)

Anônimo disse...

Oon muuten tullut tänne melkein joka päivä katsomaan tätä kyseistä kuvaa, koska mua rupeaa AINA naurattamaaan noi kinkkuviikset :D. Olen näyttänyt tän jo kaikille meidän töissä, osalle moneen kertaan (eivät kai kehtaa sanoa heti aluksi, että "näytit jo hei"...)
t. sisko

mamãe disse...

:D :D :D