19/02/2007

Leiriruokaa

Oltiin miehen kanssa kaksi päivää seurakunnan leirillä ja tungettiin nenämme myös keittiöön. Tosi meidän osamme oli vaan leikata kaalit ja tomaatit tähän salaattiin. Sen jälkeen sitä maustettiin limetillä, suolalla ja pienellä määrällä tuoretta korianteria. Tosi hyvää. Sen lisäksi lauantain illallisella riisiä, ruskeita papuja (pinto-papuja kai Suomessa) ja jauheliha-peruna-kastiketta (tossa oikeessa etureunassa). Kuva on aika kökkö mutta ainakin se kaalisalaatti näkyy! Sunnuntain lounas oli churrasco eli grillilihaa. Sen kanssa tietysti riisiä ja papu-liha-farofaa (karkeaa maniokkijauhoa maustettuna). Vasemmalla näkyy myös kaikkien virvoitusjuomien äiti Guaraná Antártica. Mun sunnuntain lounaani uhkasi jäädä pelkkään riisiin kun kaikessa muussa oli lihaa mutta onneksi keittiöstä löytyi lauantain jäljiltä pelkkiä papujakin.

Nenhum comentário: