02/04/2007

Homejuustopastaa

Ostin tuorepastaa pitkästä aikaa (juustotäytteisiä tortellineja) ja laitoin sen seuraksi tomaattikastiketta ja sen sekaan sinihomejuustoa (sitä on vielä vähän pakastimessa jotain seuraavaa tärkeää tilannetta varten). Tärkeää oli tällä kertaa myös ruuan kyytipoika eli vino pino Suomen Kuvalehtiä, jotka Gringa lähetti Brasíliasta.

3 comentários:

Anônimo disse...

En tiennytkään että homejuustoa voi pakastaa...

Uusi löytö: salmão defumado. Sitä on myynnissä pakastettuna, en kyllä ostanut etten mausta tiedä. Paketti maksoi 11 realia.

Anônimo disse...

Joo, se vaan murenee sen jalkeen enemman mutta ruuanlaitossahan se ei haittaa yhtaan. Otin sielta paketista vahan ja heitin ton kastikkeen sekaan jaisena ja hyvin toimi. Siskoni toi homppaa Espanjasta ja sai sen perille asti hengissa (homeessahan se oli jo valmiiksi...). Laitoin sit vaan pakkaseen ja siella sita on vielakin.

Sulta piti kysya sen verran, etta saako sielta jotain kermaviilia tai creme fraichea kun muistan, etta jossain sun ohjeessas olit sellasta kayttanyt? Laita mulle se merkki ja valmistaja niin voin taalta alkaa vinkua joltain kauppiaalta.

Anônimo disse...

Joo saa sour creameä, sen nimi siis on myös purkissa ihan sour cream.

Valmistaja on Canto de Minas. http://www.cantodeminas.com.br/
Se on kaiken lisäksi aika halpaa, about 2 realia purkki.