11/04/2007

Kanaa illalliseksi

Eilen yllätin itsenikin ja laitoin kanaa uunissa. Kaikkein yllättävintä oli se, että näissä oli miehen mukaan makuakin :) Suomessa siis mulla oli tapana ostaa jotain valmiiksi marinoitua kananpalaa ja laittaa ne uuniin tekemättä niille mitään sen enempää. Näihin koipireisiin laitoin suolaa, pippuria, intialaista mausteseosta sekä currya ja vähän öljyä. Annoin maustua jonkin aikaa ja laitoin kokonaisten valkosipulinkynsien kanssa uuniin noin tunniksi (reilu 200 astetta). Sen seuraksi riisiä sekä kasvislisäkettä.

Siihen laitoin vihreitä papuja ja parsakaalia, jotka pilkoin ja keitin ensin. Laitoin ne uunivuokaan ja päälle tomaattimurskaa, vähän suolaa ja valkosipulia. Pinnalle juustoraaste-kananmuna-sekoitusta ja uuniin. Annoin olla sen verran, että päällinen hyytyi ja vähän ruskistui.

5 comentários:

Anônimo disse...

Onko siellä raparperia (ruibarbo)? Siellä on varmaan hyvät feirat.. täällä on jotain feiroja mutta ei paljon. Osa on kalliita, niistä saa erikoisempia.

No niin, täytyy mennä katto Teho-osastoa, se jäi jännään kohtaan viimeksi. Terkkuja!

mamãe disse...

Ei todellakaan ole :) Feirat on ihan hyviä (tai se yks sunnuntaiaamuisin) mutta valikoima on kuitenkin aika rajoitettu. Ihmiset jotenkin syö aina niitä samoja juttuja ja tietty täälläkin on välillä jonkun vihanneksen tai hedelmän sesonki ja sillon myydään melkeen vaan sitä yhtä. Vaikka siis tropiikissa ollaankin niin ei kuitenkaan oo niin paljon variaatiota kun luulis.

Vähänkö odotan, että saadaan SKY meille... Meillä näkyy tällä hetkellä kaks kanavaa ja niistäkin toinen välillä aika heikosti. Onko teillä kaapeli talossa vai mitä kautta katotte kanavia?

Anônimo disse...
Este comentário foi removido por um administrador do blog.
Anônimo disse...

Ei ku Gringa, meni väärin tohon toi nimi, saako sitä pois? Ettei mene anonymiteetti (onko tämäkään sana, ei tiedä..)

mamãe disse...

Yritin poistaa ton sun nimellisen kommenttisi niin ei se anonymiteetti mee (on se mun mielestäni sana...)