20/05/2007

Soijabolognese

Sunnuntain pikalounas oli pasta-soijabolognese. Mies kysyi syötyään oliko tää nyt soijaa vai jauhelihaa :) Turvotin soijarouhetta keitetyssä vedessä, kuullotin valkosipulia, paistoin soijarouhetta sen kanssa vähän aikaa ja laitoin tomaattimurskaa päälle. Maustoin yleismausteella, pippurilla ja oreganolla. Olisin laittanut sipuliakin mutta prinsessa on nyt alkanut tonkia sipuleita ruuasta enkä jaksanut sitä ronkkimista just tänään. Muistelen itse aikoinani olleeni mestari löytämään pienimmätkin sipulin palaset ruuista. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää... :) Mies halusi vielä oman brassilautasensa kuvatuksi. Pastan päällä ketsuppia, Worcester-kastiketta ja sinappia...

2 comentários:

Anônimo disse...

Kokeiles hauduttaa pieneksi hienonnettu sipulia lihaliemessä tai fondissa,mitä siellä kaukana nyt onkaa,ja sekoita sitten jauhelihataikinaan se sipuli, ei muuten löydy hitustakaan.

Anônimo disse...

Kiitos ideasta. Taytyy kokeilla! Sipulin kaytosta en meinaa luopua joten tallaset piilottamiset pitaa testata.