14/06/2007

Mousse de maracujá



(Oops, unohdin kääntää kuvan!)

Eli passionhedelmä moussea. Tämä on ehkä maailman makein ja helpoin herkku. Tarvitaan neljä passionhedelmää (Suomessa ehkä vähän enemmän kun ne ovat pienempiä siellä), tölkki makeaa purkkimaitoa (condensed milk) ja purkki (200 g) mitä tahansa ruokakermaa.

Passionhedelmät avataan ja niiden sisällys kaadetaan tehosekoittimeen. Murska siivilöidään ja siihen sekoitetaan purkkimaito ja kerma. Huristellaan tehosekoittimessa kunnolla sekaisin ja kaadetaan joko annoskippoihin tai yhteen suurempaan vuokaan. Laitetaan pakastimeen kunnes koostumus on sopiva (kylmää mutta tarpeeksi pehmeää, että saa lusikalla syötyä).

Tästä tulee tosi makeaa, joten itse laitan aika pieniin annoskippoihin. Jätän kaikki pakkaseen ja otan vaan ulos vähän ennen tarjoilua. Täällä ne sulaa niin nopeasti, Suomessa voi varata ehkä vähän enemmän aikaa siihen sulatteluun.

Nenhum comentário: