03/09/2007

Synttärikakut


Koskaan en oo leipoessani ollut yhtä hermostunut kun näitä kakkuja tehdessä. Tein ensimmäisen kerran täytekakun näin suurelle määrälle ihmisiä ja vielä reseptillä, jota en ollut ennen kokeillut. Loppujen lopuksi tein kaksi kakkua samalla ohjeella. Molemmat onnistuivat ihan hyvin, toinen vielä paremmin kuin ensimmäinen. Kuorrutuskin oli ihan helppo tehdä, huolehdin ihan suotta. Koristelu tosin on aika kökkö mutta se menee aikapulan piikkiin. Sudin kuorrutusta kakkuihin kun ensimmäiset vieraat jo kolkutteli portilla... Kuvassa myös pieniin varrastikkuihin laitettuja vaahtokarkkeja sekä etualalla sinisiin ja vaaleanpunaisiin käärepapereihin laitettuja karkkeja (täällä kaikkien synttärijuhlien must have).

3 comentários:

Anônimo disse...

Kerro ihmeessä joskus mitä tuo herkullisen näköinen kuorrutus on. Mulla on tuolla just vaahtokarkkitaikinakuorrutus odottamassa huomiseen kakkuun, eikä varasuunnitelmaa! Toiv. onnistuu. t. Brasiilian kokki

Anônimo disse...

Kylläpäs on komeat kakut!

Anônimo disse...

Onpas mahtavan kokoiset kakut! Onko teillä noin suuri jääkaappi=)

Mielenkiintoista lukea teidän ulkomailla asuvien suomalaisten kokkailuista, te saatte jo käyttää hieman mielikuvitusta ruoanlaitossa.

Lintu75